SLIMIS – PRVE BOMBONE ZA MRŠAVLJENJE SA GLUKOMANANOM

GUBITAK KILOGRAMA MOŽE BITI LAGAN!

 • Pomaže da izgubite do 6 kg1

 • Klinički dokazano do 6,3 puta manje masti na stomaku 1

 • Dokazano smanjuje indeks tjelesne masti do 2,5 jedinice1

 • Sadrže glukomanan, koji doprinosi gubitku težine

 • Dokazano smanjuje holesterol do 7%1

 • Klinički testiran proizvod1

 • Prijatan ukus breskve

 • Pogodno za vegane

Jedna bombona sadrži samo 16 kalorija.

15%

Trenutno na zalihama

85%

Rasprodate zalihe

.. Gubitak kilograma je lagan ..

Uz pomoć Slimis bombona do bolje linije

Slimis bombone sadrže niskokalorična prirodna dijetalna vlakna koja smanjuju apsorpciju masti iz naših creva. Kada dođu u kontakt sa vodom, nabubre i time podstiču osećaj dugotrajne sitosti, što smanjuje potrebu za hranom. Pozitivno utiču na našu crevnu floru tako što podržavaju rast korisnih bakterija, što dodatno utiče na gubitak težine.

Ovakvim kombinovanim delovanjem, lakom i bezbednom upotrebom, idealno su rešenje za savremenog čoveka, u održavanju zdravog načina života i kontroli telesne težine.

.. POKLON UZ KUPOVINU ..

Knjižica SLIMIS PROGRAM MRŠAVLJENJA


1 Pakovanje

Slimis bombone

(1 x 60 bombona)
+ BONUS knjižica sa Slimis programom za mršavljenje

5900

za
pakovanje
(5900 rsd ukupno)

Besplatna dostava!

NAJPOPULARNIJE


2 Pakovanja

Slimis bombone

(2 x 60 bombona)
+ BONUS knjižica sa Slimis programom za mršavljenje

5310

za
Pakovanje
(10620 RSD ukupno)

Uštedi 1180 RSD (-10%)

Besplatna dostava!

Proizvod je na stanju. Očekivani rok  dostave: 2 – 5 dana

100% bezbedna kupovina

.. Stručno mišljenje ..

KLINIČKI POTVRĐENA EFIKASNOST SLIMIS BOMBONA

Slimis bombone sadrže niskokalorična prirodna dijetalna vlakna koja smanjuju apsorpciju masti iz naših creva. Kada dođu u kontakt sa vodom, jako nabubre i time podstiču osećaj dugotrajne sitosti, što smanjuje potrebu za hranom. Pozitivno utiču na našu crevnu mikrobiotu tako što podržavaju rast korisnih bakterija, što dodatno utiče na gubitak težine.

Efikasnost Slimis bombona je takođe potvrđena u trenutno najvećem nizu kliničkih studija u ovoj oblasti. Slimis mekane bombone za žvakanje rezultat su rada interdisciplinarne grupe stručnjaka i namenjene su prvenstveno onima koji žele da kontrolišu i smanje telesnu težinu bez dramatičnih režima koje zahteva većina programa mršavljenja. Sadrži sastojke najvišeg kvaliteta, uključujući glukomanan iz konjaca i prirodna vlakna, koja doprinose održavanju nivoa holesterola u organizmu.

Dr. Dejan Gmajner, Direktor tehničkog sektora

Klinički dokazana efikasnost
Samo 16 kalorija po bomboni
Visok sadržaj dijetetskih vlakana
Doprinosi gubitku težine
Odličan ukus breskve
Primereno za vegane

.. SASTAV ..

Aktivni sastojci koji doprinose gubitku kilograma

GLUKOMMAN IZ KONJACA

Amorphophallus konjac

 • To je polisaharid rastvorljiv u vodi, koji se smatra vrednim dijetetskim vlaknom, koji pomaže u smanjenju telesne težine uz ishranu sa ograničenim kalorijama.2

 • Glukomanan je rastvorljivo dijetetsko vlakno iz korena biljke konjac, koja raste u Aziji. Često se koristi u japanskoj i korejskoj tradicionalnoj kuhinji, a u Evropi uglavnom u dodacima ishrani.

 • Sadrži vrlo malo kalorija i visok udeo rastvorljivih vlakana. Upravo zbog toga je odlična pomoć u gubitku težine. U svakom slučaju, glukomanan treba konzumirati uz ishranu sa ograničenim kalorijskim unosom.

 • Blagotvorno dejstvo se postiže dnevnim unosom od 3 g glukomanana u tri doze od po 1 g, sa 1-2 čaše vode prije obroka i uz energetski ograničenu ishranu.

ZASLAĐIVAČ STEVIA

Steviol glikozidi

 • Stevija je prirodni zaslađivač i zamena za šećer, dobijen od listova biljke Stevia rebaudiana, koja potiče iz Paragvaja i Brazila.
 • Steviol glikozidi se dobijaju iz najukusnijih delova biljke Stevije. Koriste se kao prirodni zaslađivač, koji je 300 puta slađi od obične saharoze. Nemaju energetsku vrednost i ne utiču na količinu šećera u krvi.3

 • Ne utiče negativno na nivo glukoze u krvi, pa se često koristi u proizvodima pogodnim za dijabetičare.

 • Smanjuje želju za slatkišima i daje osećaj sitosti.

Ukus breskve

Prunus persica

 • Sočan i prijatan ukus breskve čini Slimis bombone odličnim predjelom pre glavnih obroka.

Breskev sestavina

.. Tvoja pot do sanjske postave ..

Prijavi se na e-novice in prejmi ekskluzivni e-katalog Slimis

Prijavi se na e-novice in prejmi ekskluzivno e-knjižico Slimis z osnovami za uspešno in trajno zmanjšanje telesne teže.

.. Lake za upotrebu, ukusne i efikasne ..

MALE SLIMIS BOMBONE ZA VELIKE REZULTATE

Pre / Posle

Slimis program me je zaista impresionirao i omogućio mi da izgubim višak kilograma. Probala sam nekoliko programa za mršavljenje, ali sam uvek iznova odustajala jer mi je bilo veoma teško da pratim sva uputstva. Program Slimis je lak, gotovo da nema odricanja. Reč je o dobro osmišljenoj kombinaciji jela, koja su lako dostupna svima. Ubrzo je Slimis program postao moj životni stil i veoma sam zadovoljna rezultatom.

Tanja, 42 godine

Pre / Posle

Uz pomoć Slimis programa uspela sam da smršam 8 kilograma, a posebno sam ponosna na izgubljene centimetre oko struka i bokova. Slimis program je zaista odličan. Pored predloženih menija, nudi i kombinacije hrane, vežbe i savete šta izabrati kada jedete u restoranu. Pošto sam često na putu, često idem u restorane, to mi  je bio najveći problem u održavanju kilaže. Sada znam šta da odaberem i rezultati su brzo bili vidljivi.

Ana, 48 godina

Pre / Posle

Izgubio sam 7 kilograma, što je izvanredno, jer sam se dugo borio sa tim. Najviše me je oduševilo to što jedem bombonu slatkog ukusa i istovremeno mršavim. Slimis bomboni su zaista dobrog ukusa, mekani i prijatni za jelo. Možete ih lako poneti sa sobom, jer su mali i izgledaju kao obične bombone.

Nemanja, 47 godina

Pre / Posle

Nikako nisam mogla da se otarasim sala na stomaku. Uprkos činjenici da sam pazila na ishranu, moj stomak se nije smanjivao. Onda sam čula za Slimis, bombone za mršavljenje sa kliničkim studijama koje dokazano pomažu u smanjenju masti na stomaku. Dobila sam i knjižicu sa programom mršavljenja i raznim jelovnicima. Moram priznati da se obim stomaka prilično brzo smanjio. Osećam se zaista sjajno.

Irena, 27 godina

.. POKLON UZ KUPOVINU ..

Knjižica SLIMIS PROGRAM MRŠAVLJENJA

 • Poseban vodič za ishranu sa spiskom jela prema glikemijskom indeksu

 • Predlozi jelovnika za celu nedelju, za mršavljenje bez gladovanja!

 • Vežbe pomoću kojih ćete se osećati bolje

.. kliknite na ikonicu ispod ..

Saznajte više o Slimis programu za mršavljenje

Slimis program
Recepti
Vežbanje

.. Slimis prednosti ..

ZAŠTO ODABRATI SLIMIS BOMBONE ZA MRŠAVLJENJE?

 • Sadrže glukomanan, koji doprinosi gubitku težine
 • Sadrže zaslađivač iz stevije, koji nema energetsku vrednost
 • Dokazano smanjuje indeks telesne masti do 2,5 jedinice 1
 • Svaka bombona ima samo 16 kcal

 • Imaju prijatan ukus breskve
 • Klinički dokazana efikasnost  1
 • Visok sadržaj dijetetskih vlakana
Slimis prevod1

...Sertifikat izvrsnosti...

NAJVIŠI STANDARDI

Proizvodnja proizvoda se odvija u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u svim proizvodnim procesima i čitavom lancu snabdevanja, što obezbeđuje najkvalitetniji izbor sirovina i redovnu kontrolu. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti u skladu sa propisima EU. To znači da se sadržaj željenih supstanci i odsustvo neželjenih potvrđuje standardizovanim analitičkim metodama, koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama sertifikovanim za ovu namenu. Biramo sirovine koje, pored obaveznih zakonskih, imaju i dodatne analize koje svedoče o njihovom kvalitetu.

.. Faq ..

Pitanja & Odgovori

Slimis su prve bombone za mršavljenje sa kliničkim studijama. To znači da imaju klinički dokazanu efikasnost u gubitku težine, masnoće na stomaku i snižavanju holesterola. Dosta ispitanika je takođe prijavilo i gubitak apetita.

Prvi vidljivi rezultati Slimis bombona pojavljuju se nakon samo 4 nedelje. U svakom slučaju, veoma je važno da se zadrži novostečeni način ishrane.

Prva prednost Slimis bombona je u tome što su prijatnog ukusa i lako se jedu. Uzimaju se 2 bombona  pre svakog obroka. Uz bombone dobijate i plan ishrane i jednostavan, ali efikasan program transformacije tela kao i vodič za ishranu koji će Vam omogućiti da redovno održavate uravnoteženu ishranu.

Glukomanan je naučno dokazano efikasan sastojak u borbi protiv kilograma. To je prirodni ekstrakt iz korena biljke konjac. Njegovo glavno svojstvo je da u dodiru sa vodom nabubri, ispunjavajući tako stomak i na taj način daje osećaj sitosti. U kombinaciji sa kalorijski redukovanom ishranom, efikasno pomaže u gubitku težine.

Jeste. Slimis bombone su prve bombone za mršavljenje sa kliničkim studijama. 1

Nasumična klinička studija uključivala je 120 ispitanika koji su testirali Biostile Slimis® i 4 druga proizvoda u periodu od 8 nedelja. Cilj istraživanja bio je da se demonstrira uticaj pojedinačnih dodataka ishrani na parametre metaboličkog sindroma (na primer: LDL holesterol, visceralne telesne masti) kod gojaznih odraslih osoba.

Dokazani klinički rezultati su bili neverovatni.

 • Gubitak težine do 6 kg mjesečno  1 **
 • Smanjen indeks telesne mase do 2,5 jedinice 1 *
 • Telesna mast smanjena do 1,28%  1
 • 6,3 puta manje abdominalne masti u poređenju sa test grupom 1 **
 • Smanjen ukupan holesterol do 7%  1 **
 • 7 puta niža vrijednost LDL holesterola u poređenju sa test grupom  1 **

* Rezultati nakon 8 nedelja
** Rezultati nakon 4 nedelje
Navedene vrednosti su prosečne.

UPOTREBA

Dva bombona tri puta dnevno (3k2); pre obroka sa 1-2 čaše vode.

Za najbolje rezultate, nežno rastvorite bombone u ustima pola sata prije svakog obroka, a zatim popijte 2 čaše mlake vode. Kada osetite sitost, završite obrok.

SestavinaKoličinaDelež PDV**
Glukomanan3 gn.d.

**PDV-Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Povprečna hranilna vrednostna 100 g
Energijska vrednost1523 kJ / 364 kcal
Maščobe4,1 g
-od tega nasičene maščobe3,7 g
Ogljikovi hidrati74 g
-od tega sladkorji˂ 0,5 g
-od tega polioli71 g
Prehranske vlaknine13 g
Beljakovine0,1 g
Sol0,01 g

 • Glukomanan iz konjac gomolja (Amorphophallus konjac)
 • Zaslađivač (steviol glikozidi)
 • Aroma breskve (Prunus presica)

 • Maltitol sirup
 • Isomalt

 • Kokosovo olje
 • Sredstvo za želiranje (arapska guma)

 • Kiselina (limunska kiselina)
 • Zaslađivač (sorbitol)

 • Prirodna boja (Beta-karoten)

 • Prilikom upotrebe ovog dijetetskog suplementa potrebno je unositi dovoljnu količinu tečnosti (najmanje 300 ml za 10 kg telesne težine dnevno).

 • Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 • Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

 • Čuvati na temperaturi do 25°C, zaštićeno od vlage i svetlosti.

 • Držati van dohvata dece.

.. Dokazana efikasnost ..

Kliničke studije

 Interventna, randomizovana klinička studija uključivala je 120 subjekata koji su testirali Biostile Slimis® i 4 druga proizvoda u periodu od 8 nedelja. Efekat pet dodataka ishrani, u kombinaciji sa restriktivnom ishranom, na metabolički sindrom kod gojaznih i gojaznih odraslih, sproveden je 2022. godine na 120 ljudi u Sloveniji.

Slimis je dodatak ishrani u obliku mekih bombona sa ukusom breskve i glukomananom iz biljka konjac, koji doprinosi gubitku težine u ishrani sa ograničenom energijom 2

Grafikon slimis

 

 • Gubitak težine do 6 kg mesečno 1 **
 • Smanjen indeks telesne mase do 2,5 jedinice 1 *
 • Telesna mast smanjena do 1,28% 1 6,3 puta manje abdominalne masti u poređenju sa test grupom  1
 • Smanjen ukupan holesterol do 7% 1 **
 • 7 puta niža vrednost LDL holesterola u poređenju sa test grupom 1 **

*Rezultati nakon 8 nedelja

** Rezultati nakon 4 nedelje

Navedene vrednosti su prosečne

Indeks telesne mase (BMI) je vrednost koja izražava odnos između visine i težine pojedinca. Predstavlja metodu merenja mase pojedinca i opštu kategorizaciju prema izmerenoj veličini:

 • nedovoljna težina (BMI ispod 18,5 kg/m2),
 • normalna težina (BMI 18,5 do 24,9 kg/m2),
 • prekomerna težina (BMI 25 do 29,9 kg/m2) ili
 • gojaznost (BMI 30 kg/m2 ili više)

BMI je zapravo procena telesne masti i dobar pokazatelj rizika od bolesti koje se mogu javiti sa viškom telesne masti.

Zbog toga se preporučuje da se održava u normalnim granicama.

Biostile Slimis® može pomoći u smanjenju vašeg BMI1.

Drugi najviše ocenjeni dodatak ishrani u kliničkoj studiji na osnovu ukupnog zadovoljstva (7,1/10) 17% ispitanika prijavilo je smanjenje apetita

 

.. Asistenca ..

Brezplačno svetovanje

Imate dodatna vprašanja?

Pokličite nas na spodnjo brezplačno telefonsko številko. Naše strokovno usposobljene svetovalke vam bodo znale svetovati in pomagati pri nakupu bonbonov Slimis.

Sledite programu Slimis in do poletja preoblikujte svojo postavo.

Slimis so izjemni bonboni za hujšanje, klinično testirani, učinkoviti in zelo okusni.

.. ISKUSTVA KORISNIKA ..

ZAŠTO KORISNICI PROSTO OBOŽAVAJU SLIMIS BOMBONE?

18 reviews

 1. Bojan, 52 godine

  „Bio sam skeptičan u vezi ovih Slimis bombona, ali zaista pomažu. Ukus breskve je veoma prijatan.“

 2. Mila, 28 godina

  „Koristim Slimis meke bombone već nekoliko nedelja i već osećam razliku u svojoj kilaži. Takođe, imaju odličan ukus!“

 3. Ivan, 38 godina

  „Volim kako mi ove bombone pomažu da ostanem na pravom putu ka gubitku težine, a da se ne osećam kao da nešto propuštam.“

 4. Jana, 46 godina (potvrđen vlasnik)

  „Probala sam mnogo proizvoda za mršavljenje, ali ove bombone su definitivno jedno od najboljih rešenja i imaju odličan ukus.“

 5. Katarina, 35 godina (potvrđen vlasnik)

  „Ove bombone su odličan način da zadovoljite potrebu za slatkim bez sabotiranja dijete. Ukus breskve je toliko dobar da zaboravim da sam na dijeti!“

 6. Milica, 33 godine

  „Koristim Slimis bombone već nekoliko nedelja i već vidim razliku u cifri na vagi. One su ukusan način da obuzdate apetit i želju za slatkim!“

  Slimis isabella koment

 7. Marko, 42 godine

  „Još ne mogu da verujem kakve sam rezultate ostvario sa ovim bombonama. Od kako sam počeo da ih koristim, izgubio sam 10 kilograma za tri meseca! „

 8. Dušan, 36 godina

  „Prošlo je mesec dana od kako sam počeo da koristim Slimis bombone. Bio sam skeptičan, naravno, ali nije greh pokušati. Pre svega, osećam se sito, manje jedem tokom obroka, sve funkcioniše kako je i opisano. Izgubio sam 4 kilograma za mesec dana i posle dugo vremena pojavili su se i moji trbušnjaci“

  Izdelek brez naslova 2023 04 14t144829.109

 9. Sara, 38 godina

  „Ove bombone sa glukomananom predstavljaju pravu revoluciju u oblasti mršavljenja. Kao zauzeta mama, nemam mnogo vremena da pratim komplikovane dijete, ali ove bombone su napravile razliku. Pomogle su mi da smanjim želju za hranom i da se osećam sitom duže. One su mi zaista spasile život!“

 10. Đorđe, 50 godina

  „Slimis bombone su odličan način da ostanete na pravom putu ka svom cilju gubitka kilograma. Imaju odličan ukus i zapravo vam pomažu da izgubite kilograme. Toplo preporučujem!“

 11. Dejan, 35 godina

  „Vrlo ukusne. Ja ih volim.“

 12. Goran, 31 godina

  „Ove Slimis bombone su neverovatne! Imaju odličan ukus i zaista su mi pomogle da izgubim na težini.“

 13. Marija, 31 godina

  „Bila sam skeptična. Slimis bombone su ispunile sva moja očekivanja, a takođe su odličnog ukusa.“

 14. Zoran, 33 godine

  „Ako tražite ukusan način da smršate, Slimis bombone su odličan izbor. One su ukusne i efikasne“

 15. Dragana, 55 godina

  „Jako sam zadovoljna bombonama, zaista deluju! Izgubila sam čak 6 kg“

 16. Helena, 42 godine

  „Ove bombone su ukusan način da smršate. One zadovoljavaju moju potrebu za slatkim i pomažu mi da se pridržavam programa. Preporučujem!“

 17. Mia, 22 godine

  „Pomažu u gubitku težine, volim njihov ukus breskve“

 18. Lazar, 45 godina

  „Nikada nisam mislio da mogu da uživam u slatkišima dok pokušavam da smršam, ali Slimis bombone su pokazale da grešim. One su ukusne i efikasne.“

Show more reviews
Opombe artikla

1 Klinična študija: Vpliv petih prehranskih dopolnil, v kombinaciji z restriktivno dieto, na metabolični sindrom pri prekomerno težkih in debelih odraslih osebah, izvedena v letu 2022 na 120 osebah [ClinicalTrials.gov Identifier: NCT05333315]
2 Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g glukomanana v treh odmerkih po 1 g, z 1 – 2 kozarcema vode pred obroki in ob energijsko omejeni prehrani.
3 Steviozid – Wikipedija, prosta enciklopedija (wikipedia.org)